Teamtraining

Jouw hard werkende team is klaar voor een break. Altijd maar door heeft soms zijn weerslag. Er wordt niet meer gereflecteerd. Er is een drempel om elkaar aan te spreken. Bij de koffieautomaat wordt gemopperd. Kortom: er is behoefte aan even een dag er tussenuit. Maar niet zomaar hutten bouwen of abseilen. Je wilt de samenwerking verdiepen.

Het is tijd voor een ééndaagse om meer inzicht en verdieping te krijgen in de onderlinge samenwerking.

Een themadag op maat

De teamdag krijgt een maatwerk programma op basis van een thema:

  • Teamidentiteit & Gezamenlijke waarden
  • Focus & Doelgerichtheid
  • Communicatie & Begrip
  • Sociale veiligheid

Ook is het mogelijk om een training geheel in het teken van DISC profielen te faciliteren. De DISC profielen bieden inzicht in het individuele gedrag, communicatiestijlen en eventuele drijfveren. Door middel van een teamprofiel bekijken we waar jullie elkaar aanvullen en versterken. Hierdoor ontstaat onderling begrip en zal de communicatie onderling versterken.

Ook Formiblox kan onderdeel zijn van een teamdag. Door spelenderwijs de verschillende rollen te onderzoeken ontdekt het team waar mogelijkheden zitten om elkaar te versterken. Formiblox is bij uitstek het middel om laagdrempelig met elkaar in gesprek te gaan over de samenwerking!

Morgen al resultaat!

Aan het eind van de training hebben jullie meer inzicht in onderlinge verschillen én perspectief om de samenwerking te verbeteren. Alle teamdagen zijn gericht op de context van het team en sluiten we af met ‘hoe doen we het nu anders?’

De keus is aan jou

Afhankelijk van het doel van de training kan een keus gemaakt worden voor een thema, DISC, Formiblox of een combinatie daarvan. Het is dus belangrijk om van te voren goed te weten wat je er uit wilt halen. Weet je het nog niet precies? Geen probleem: daar is de intake voor!

Écht alles uit de kast halen?

Kies dan voor de combinatie training & coaching. Plan een kick-off met een 1 (of 2) daagse training én een maatwerk teamcoachtraject van een aantal sessies.

Op basis van de opgedane inzichten tijdens de kick off teamtraining gaan we tijdens het coachtraject écht een stapje verder de diepte in.

Doordat we met zijn allen op de DISC mat stonden werden onze onderlinge verschillen zichtbaarder. Het gesprek daarover leidde tot meer begrip en verbinding. Écht de moeite waard!